Bodzás-nektarinos puncs
Hozzávalók
600 g nektarin (előkészítve mérjük le)
400 ml bodzaszörp
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 ek. cukor
750 ml szénsavas ásványvíz
500 ml Prosecco (vagy száraz pezsgő)
Elkészítés
Előkészítés:
A nektarint megmossuk, a magját eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk. Egy nagy üvegtálban a nektarint, a bodzaszörpöt, a vanillincukrot és a cukrot jól összekeverjük és 2 órán keresztül állni hagyjuk.
Elkészítés:
Röviddel tálalás előtt öntsük hozzá a szénsavas ásványvizet és a Proseccot. Jól hűtsük be és tálaláskor díszítsük bodzavirággal.
Kedvencnek jelölöm
Bodzás-nektarinos puncs
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
600 g nektarin (előkészítve mérjük le)
400 ml bodzaszörp
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 ek. cukor
750 ml szénsavas ásványvíz
500 ml Prosecco (vagy száraz pezsgő)
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A nektarint megmossuk, a magját eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk. Egy nagy üvegtálban a nektarint, a bodzaszörpöt, a vanillincukrot és a cukrot jól összekeverjük és 2 órán keresztül állni hagyjuk.
Elkészítés:
Röviddel tálalás előtt öntsük hozzá a szénsavas ásványvizet és a Proseccot. Jól hűtsük be és tálaláskor díszítsük bodzavirággal.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?