Avokádós mártogatós (Guacamole)
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
Az avokádót elfelezzük, kimagozzuk, a húsát kikanalazzuk, és durvára felkockázzuk, majd tálban villával finoman szétnyomkodjuk.
A pepperonit finom csíkokra vágjuk. Az összes hozzávalót villával összekeverjük, hozzáadjuk az olajat, majd sóval és borssal ízesítjük.
Tippek:
Pitához, friss zöldségekhez (pl. sárgarépa, zeller szár, uborka) ajánljuk.
Avokádós mártogatós (Guacamole)
Hozzávalók
kb. 2 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Az avokádót elfelezzük, kimagozzuk, a húsát kikanalazzuk, és durvára felkockázzuk, majd tálban villával finoman szétnyomkodjuk.
A pepperonit finom csíkokra vágjuk. Az összes hozzávalót villával összekeverjük, hozzáadjuk az olajat, majd sóval és borssal ízesítjük.
Tippek:
Pitához, friss zöldségekhez (pl. sárgarépa, zeller szár, uborka) ajánljuk.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?