
Vegán tésztasaláta



Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.
Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.
Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.


Vegán tésztasaláta
Hozzávalók
kb. 8 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.
Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.
Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?