Vegán tésztasaláta
Hozzávalók
300 g vegán tészta, pl. Penne
kb. 70 g rukkola
2 darab sárga paprika
200 g kis koktélparadicsom
2 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
kb. 100 ml zöldségalaplé
kb. 1 evőkanál olívaolaj
só
frissen őrölt bors
kb. 1 evőkanál citromlé
Elkészítés
Elkészítés:
Tészta:
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.
Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.
Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.
Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.
Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.
Kedvencnek jelölöm
Vegán tésztasaláta
Hozzávalók
kb. 8 adag elkészítéséhez
300 g vegán tészta, pl. Penne
kb. 70 g rukkola
2 darab sárga paprika
200 g kis koktélparadicsom
2 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
kb. 100 ml zöldségalaplé
kb. 1 evőkanál olívaolaj
só
frissen őrölt bors
kb. 1 evőkanál citromlé
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Tészta:
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.
Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.
Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.
Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.
Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?