Vegán kókuszgolyó
Hozzávalók
Golyókhoz:
450 g magozott datolya
30 g kókuszolaj
120 g finom zabpehely
150 g kókuszreszelék
1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét prémium
Forgatáshoz:
némi kókuszreszelék
némi chia mag
némi őrölt mandula
Elkészítés
Elkészítés:
A kimagozott datolyát botmixerrel aprítsuk fel, adjuk hozzá a többi hozzávalót, és kézzel gyúrjuk össze, míg összeáll.
A masszából kézzel formázzunk kb. 36 golyót, majd tetszés szerint forgassuk bele kókuszreszelékbe, chia magba és őrölt mandulába.
A masszából kézzel formázzunk kb. 36 golyót, majd tetszés szerint forgassuk bele kókuszreszelékbe, chia magba és őrölt mandulába.
Kedvencnek jelölöm
Vegán kókuszgolyó
Hozzávalók
36 darab elkészítéséhez
Golyókhoz:
450 g magozott datolya
30 g kókuszolaj
120 g finom zabpehely
150 g kókuszreszelék
Forgatáshoz:
némi kókuszreszelék
némi chia mag
némi őrölt mandula
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A kimagozott datolyát botmixerrel aprítsuk fel, adjuk hozzá a többi hozzávalót, és kézzel gyúrjuk össze, míg összeáll.
A masszából kézzel formázzunk kb. 36 golyót, majd tetszés szerint forgassuk bele kókuszreszelékbe, chia magba és őrölt mandulába.
A masszából kézzel formázzunk kb. 36 golyót, majd tetszés szerint forgassuk bele kókuszreszelékbe, chia magba és őrölt mandulába.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?