Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaníliás krémtúró

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Vaníliás krémtúróhoz:

400 ml tej
80 g cukor
250 g félzsíros túró

Díszítéshez:

Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A pudingport összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Fokozatosan legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A többi tejet felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot visszatesszük a tűzhelyre, és keverés közben legalább 1 percig főzzük, ezután keverőtálba töltjük, és a tetejét frissen tartó fóliával befedjük, hogy ne bőrösödjön meg, majd hagyjuk kihűlni.

A túrót áttörjük, és konyhai robotgéppel (habverő) vagy botmixerrel apránként beledolgozzuk a kihűlt pudingba. A krémtúrót desszertes poharakba adagoljuk, és tálalásig hűtőbe tesszük. Tálaláskor meghintjük egy kevés kakaóporral.

Tipp:

Belekeverhetünk a krémtúróba 50 g rumaromába áztatott mazsolát.
Vaníliás krémtúró

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!