Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Paprikás– sajtos mártogatós

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 2 adag

Hozzávalók

kb. 2 adag elkészítéséhez

1 evőkanál víz
150 ml tej (3,5 % -os)
1 bio zöldcitrom
100 g reszelt Cheddar
80 g Jalapeño (üveges)
bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A keményítőt és a vizet keverőtálban habverővel összekeverjük. A tejet főzőedényben közepes tűzön felforraljuk, hozzáadjuk a keményítős vizet, habverővel összekeverjük, és megint felforraljuk, majd az edényt lehúzzuk a tűzhelyről.

A zöldcitromot forró vízben megmossuk, megtöröljük, és lereszeljük a héját. A lereszelt citromhéjat, a reszelt sajtot és a Jalapeño-t habverővel belekeverjük a tejbe, majd sóval és borssal ízesítjük.

Tippek:

A mártogatós légmentesen lezárva, hűtőszekrényben kb. 1 hétig tárolható.
Friss zöldségekhez ( pl. sárgarépa, uborka, zeller szár) , tortilla tekercsekhez különösen finom.
A Paprikás– sajtos mártogatós húsételekkel, sajttálakkal, nyers és grillezett zöldségekkel a legfinomabb.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!