![Krémes eper-banándzsem gyerekeknek](https://sutnijo.hu/storage/recipes/27815/39346-kremes-eper-banandzsem-gyerekeknek.jpg)
Krémes eper-banándzsem gyerekeknek
![Szükséges idő](https://sutes.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutes.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutes.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A gyümölcsöket, a dzsemfixszel és a kimért cukorral magas fokozaton állandó keverés mellett felforraljuk, majd forrás után 3 percig zubogva forrni hagyjuk (keverés mellett). Ha szükséges a habot eltávolítjuk. Az előkészített üvegeket peremig töltjük a Krémes eper-banándzsemmel, jól lezárjuk és legalább 5 percre fejjel lefelé állítjuk.
Tipp:
A gyümölcsöt felolvasztás, lecsepegtetés után mérjük ki.
A kész dzsemeket száraz, hűvös helyen tároljuk.
![Csillag](https://sutes.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Krémes eper-banándzsem gyerekeknek
Hozzávalók
kb. 6 darab 200 ml-es üveg elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A gyümölcsöket, a dzsemfixszel és a kimért cukorral magas fokozaton állandó keverés mellett felforraljuk, majd forrás után 3 percig zubogva forrni hagyjuk (keverés mellett). Ha szükséges a habot eltávolítjuk. Az előkészített üvegeket peremig töltjük a Krémes eper-banándzsemmel, jól lezárjuk és legalább 5 percre fejjel lefelé állítjuk.
Tipp:
A gyümölcsöt felolvasztás, lecsepegtetés után mérjük ki.
A kész dzsemeket száraz, hűvös helyen tároljuk.
![A Krémes eper-banándzsem gyerekeknek tízóraira, uzsonnára kínálható desszertjellegű finomság.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/27815/39346-kremes-eper-banandzsem-gyerekeknek.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?