
Kókuszos frappé



Hozzávalók
Kókuszos frappéhoz:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A tasak tartalmát egy nagyobb kancsóba (kb. 1 l) öntjük, hozzáadjuk a hideg kókuszitalt, és alaposan elkeverjük, amíg a por teljesen feloldódik. Az italt elosztjuk 4 pohárban.
A hideg habtejszínt magas falú tálba öntjük, majd a porcukorral együtt konyhai robotgéppel (habverő) habbá verjük. A frappé tetején elosztjuk (habzsákból vagy kanál segítségével), végül díszítésképpen megszórjuk a mandulakrokanttal és néhány csoki kávészemmel.
Tippek:
Tetszés szerint adhatunk jégkockákat az italhoz.


Kókuszos frappé
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tasak tartalmát egy nagyobb kancsóba (kb. 1 l) öntjük, hozzáadjuk a hideg kókuszitalt, és alaposan elkeverjük, amíg a por teljesen feloldódik. Az italt elosztjuk 4 pohárban.
A hideg habtejszínt magas falú tálba öntjük, majd a porcukorral együtt konyhai robotgéppel (habverő) habbá verjük. A frappé tetején elosztjuk (habzsákból vagy kanál segítségével), végül díszítésképpen megszórjuk a mandulakrokanttal és néhány csoki kávészemmel.
Tippek:
Tetszés szerint adhatunk jégkockákat az italhoz.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?