Kókuszos frappé
Hozzávalók
Kókuszos frappéhoz:
4 tasak Dr. Oetker Frappé
800 ml hideg kókuszital
Díszítéshez:
150 ml hideg habtejszín
1 evőkanál porcukor
némi mandulakrokant
csokoládé kávébab szemek (vagy étcsokoládéval bevont kávészemek)
Elkészítés
Elkészítés:
Kókuszos frappé:
A tasak tartalmát egy nagyobb kancsóba (kb. 1 l) öntjük, hozzáadjuk a hideg kókuszitalt, és alaposan elkeverjük, amíg a por teljesen feloldódik. Az italt elosztjuk 4 pohárban.
A hideg habtejszínt magas falú tálba öntjük, majd a porcukorral együtt konyhai robotgéppel (habverő) habbá verjük. A frappé tetején elosztjuk (habzsákból vagy kanál segítségével), végül díszítésképpen megszórjuk a mandulakrokanttal és néhány csoki kávészemmel.
A tasak tartalmát egy nagyobb kancsóba (kb. 1 l) öntjük, hozzáadjuk a hideg kókuszitalt, és alaposan elkeverjük, amíg a por teljesen feloldódik. Az italt elosztjuk 4 pohárban.
A hideg habtejszínt magas falú tálba öntjük, majd a porcukorral együtt konyhai robotgéppel (habverő) habbá verjük. A frappé tetején elosztjuk (habzsákból vagy kanál segítségével), végül díszítésképpen megszórjuk a mandulakrokanttal és néhány csoki kávészemmel.
Tippek:
Shakerben készítve még habosabb italt kapunk.
Tetszés szerint adhatunk jégkockákat az italhoz.
Tetszés szerint adhatunk jégkockákat az italhoz.
Kedvencnek jelölöm
Kókuszos frappé
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Díszítéshez:
150 ml hideg habtejszín
1 evőkanál porcukor
némi mandulakrokant
csokoládé kávébab szemek (vagy étcsokoládéval bevont kávészemek)
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Kókuszos frappé:
A tasak tartalmát egy nagyobb kancsóba (kb. 1 l) öntjük, hozzáadjuk a hideg kókuszitalt, és alaposan elkeverjük, amíg a por teljesen feloldódik. Az italt elosztjuk 4 pohárban.
A hideg habtejszínt magas falú tálba öntjük, majd a porcukorral együtt konyhai robotgéppel (habverő) habbá verjük. A frappé tetején elosztjuk (habzsákból vagy kanál segítségével), végül díszítésképpen megszórjuk a mandulakrokanttal és néhány csoki kávészemmel.
A tasak tartalmát egy nagyobb kancsóba (kb. 1 l) öntjük, hozzáadjuk a hideg kókuszitalt, és alaposan elkeverjük, amíg a por teljesen feloldódik. Az italt elosztjuk 4 pohárban.
A hideg habtejszínt magas falú tálba öntjük, majd a porcukorral együtt konyhai robotgéppel (habverő) habbá verjük. A frappé tetején elosztjuk (habzsákból vagy kanál segítségével), végül díszítésképpen megszórjuk a mandulakrokanttal és néhány csoki kávészemmel.
Tippek:
Shakerben készítve még habosabb italt kapunk.
Tetszés szerint adhatunk jégkockákat az italhoz.
Tetszés szerint adhatunk jégkockákat az italhoz.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?