Halloweeni pókhálós palacsinta
Hozzávalók
Palacsintához:
1 tasak Dr. Oetker Amerikai palacsinta alappor
300 ml tej
kevés margarin a sütéshez
Díszítéshez:
Dr. Oetker Dekor Toll csokoládé- és karamellízű
Elkészítés
Elkészítés:
Palacsinta:
Az amerikai palacsinta alapport a kimért tejjel, kézi habverő segítségével csomómentesre keverjük. Egy teflonserpenyőben kevés margarint felolvasztunk, majd a masszából kb. 10 darab palacsintát sütünk. Ehhez szűk két evőkanálnyi tésztát a serpenyőbe adagolunk, kissé elsimítjuk, és közepes hőfokon mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Díszítés:
A már nem forró palacsintákra barna színű dekor tollal pókhálókat rajzolunk.
Az amerikai palacsinta alapport a kimért tejjel, kézi habverő segítségével csomómentesre keverjük. Egy teflonserpenyőben kevés margarint felolvasztunk, majd a masszából kb. 10 darab palacsintát sütünk. Ehhez szűk két evőkanálnyi tésztát a serpenyőbe adagolunk, kissé elsimítjuk, és közepes hőfokon mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Díszítés:
A már nem forró palacsintákra barna színű dekor tollal pókhálókat rajzolunk.
Tipp:
Halloweeni gyerekzsúrra tálaljuk a palacsintákat narancslekvárral!
Kedvencnek jelölöm
Halloweeni pókhálós palacsinta
Hozzávalók
kb. 10 darab elkészítéséhez
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Palacsinta:
Az amerikai palacsinta alapport a kimért tejjel, kézi habverő segítségével csomómentesre keverjük. Egy teflonserpenyőben kevés margarint felolvasztunk, majd a masszából kb. 10 darab palacsintát sütünk. Ehhez szűk két evőkanálnyi tésztát a serpenyőbe adagolunk, kissé elsimítjuk, és közepes hőfokon mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Díszítés:
A már nem forró palacsintákra barna színű dekor tollal pókhálókat rajzolunk.
Az amerikai palacsinta alapport a kimért tejjel, kézi habverő segítségével csomómentesre keverjük. Egy teflonserpenyőben kevés margarint felolvasztunk, majd a masszából kb. 10 darab palacsintát sütünk. Ehhez szűk két evőkanálnyi tésztát a serpenyőbe adagolunk, kissé elsimítjuk, és közepes hőfokon mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Díszítés:
A már nem forró palacsintákra barna színű dekor tollal pókhálókat rajzolunk.
Tipp:
Halloweeni gyerekzsúrra tálaljuk a palacsintákat narancslekvárral!


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?