Bourbon vaníliás málnakence
Hozzávalók
200 g málna (előkészítve mérjük le)
1 tasak Dr. Oetker Expressz Gyümölcskence
1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
Elkészítés
Előkészítés:
A málnát szemezzük, és 200 grammot kimérünk.
Elkészítés:
A málnát egy magas falú keverőedénybe tesszük, majd botmixerrel rövid ideig pépesítjük. Hozzáadjuk az alapport és a vaníliás cukrot, majd további kb. 1 percig pürésítjük.
A gyümölcskencét egy tiszta, jól zárható üvegbe (kb. 250 ml) öntjük, és felhasználásig hűtőszekrényben tálaljuk. A gyümölcskence maximum 2-3 napig áll el a hűtőszekrényben.
A gyümölcskencét egy tiszta, jól zárható üvegbe (kb. 250 ml) öntjük, és felhasználásig hűtőszekrényben tálaljuk. A gyümölcskence maximum 2-3 napig áll el a hűtőszekrényben.
Tippek:
A gyümölcskencéhez csak ép és teljesen egészséges gyümölcsöt használjunk.
A vaníliás gyümölcskencét fogyaszthatjuk reggelire péksüteményekhez, kínálhatjuk édes ételekhez, például palacsintához, vagy joghurtos, túrós, mascarponés pohárkrémek készítéséhez is felhasználhatjuk.
A vaníliás gyümölcskencét fogyaszthatjuk reggelire péksüteményekhez, kínálhatjuk édes ételekhez, például palacsintához, vagy joghurtos, túrós, mascarponés pohárkrémek készítéséhez is felhasználhatjuk.
Kedvencnek jelölöm
Bourbon vaníliás málnakence
Hozzávalók
1 darab 250 ml-es üveg elkészítéséhez
200 g málna (előkészítve mérjük le)
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A málnát szemezzük, és 200 grammot kimérünk.
Elkészítés:
A málnát egy magas falú keverőedénybe tesszük, majd botmixerrel rövid ideig pépesítjük. Hozzáadjuk az alapport és a vaníliás cukrot, majd további kb. 1 percig pürésítjük.
A gyümölcskencét egy tiszta, jól zárható üvegbe (kb. 250 ml) öntjük, és felhasználásig hűtőszekrényben tálaljuk. A gyümölcskence maximum 2-3 napig áll el a hűtőszekrényben.
A gyümölcskencét egy tiszta, jól zárható üvegbe (kb. 250 ml) öntjük, és felhasználásig hűtőszekrényben tálaljuk. A gyümölcskence maximum 2-3 napig áll el a hűtőszekrényben.
Tippek:
A gyümölcskencéhez csak ép és teljesen egészséges gyümölcsöt használjunk.
A vaníliás gyümölcskencét fogyaszthatjuk reggelire péksüteményekhez, kínálhatjuk édes ételekhez, például palacsintához, vagy joghurtos, túrós, mascarponés pohárkrémek készítéséhez is felhasználhatjuk.
A vaníliás gyümölcskencét fogyaszthatjuk reggelire péksüteményekhez, kínálhatjuk édes ételekhez, például palacsintához, vagy joghurtos, túrós, mascarponés pohárkrémek készítéséhez is felhasználhatjuk.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?