![Bársonyos áfonya-ribizli dzsem](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31683/barsonyos-afonya-ribizli-dzsem-15332.jpg)
Bársonyos áfonya-ribizli dzsem
![Szükséges idő](https://sutes.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutes.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutes.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Az üvegeket és a tetőket kifőzzük vagy nagyon forró vízzel kiöblítjük.
Elkészítés:
Az elkészített üvegeket azonnal peremig töltjük, jól lezárjuk és kb. 5 percre fejre állítjuk.
Tipp:
![Csillag](https://sutes.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Bársonyos áfonya-ribizli dzsem
Hozzávalók
kb. 7 üveg (200 ml) elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Az üvegeket és a tetőket kifőzzük vagy nagyon forró vízzel kiöblítjük.
Elkészítés:
Az elkészített üvegeket azonnal peremig töltjük, jól lezárjuk és kb. 5 percre fejre állítjuk.
Tipp:
![A Bársonyos áfonya-ribizli dzsem a vanília és fahéj mellett ízesíthető citrusfélékkel is.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31683/barsonyos-afonya-ribizli-dzsem-15332.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutes.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutes.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?