Tartármártás
Hozzávalók
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
75 g majonéz
1 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé
1 kávéskanál porcukor
só
frissen őrölt fekete bors
Elkészítés
Elkészítés:
A Creme VEGA-t összekeverjük a majonézzel, a mustárral, a citromlével és a porcukorral, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Tálalásig lefedve hűtőbe tesszük.
Tipp:
A tartármártást rántott ételekhez, sült burgonyához, sült édesburgonyához vagy nyers zöldséghasábokhoz is tálalhatjuk.
Kedvencnek jelölöm
Tartármártás
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
75 g majonéz
1 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé
1 kávéskanál porcukor
só
frissen őrölt fekete bors
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A Creme VEGA-t összekeverjük a majonézzel, a mustárral, a citromlével és a porcukorral, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Tálalásig lefedve hűtőbe tesszük.
Tipp:
A tartármártást rántott ételekhez, sült burgonyához, sült édesburgonyához vagy nyers zöldséghasábokhoz is tálalhatjuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?