Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán vaníliás pohárkrém juharszirupos banánnal

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

4 adag elkészítéséhez

4 evőkanál juharszirup
2 db kisebb banán (kb. 200 g)

Díszítéshez:

25 g dióbél

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A juharszirupot egy kisebb serpenyőbe öntjük, majd rászórjuk a meghámozott, felkarikázott banánt. Lassú tűzön, néhányszor megforgatva kb. 2 percet sütjük, amíg a gyümölcs kicsit megpuhul. Hagyjuk kihűlni.

A pudingot összekeverjük a Creme VEGA-val. 4 desszertes pohárban elosztjuk a pudingot és a szirupos banánt, a tetejüket pedig megszórjuk az összetördelt dióval.

Tipp:

Megszórhatjuk fahéjjal is a pohárdesszertet.
A Vegán vaníliás pohárkrém juharszirupos banánnal gazdagított pudingos pohárkrém, ünnepi jellegű desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2022-08-13
0 Kedvelés

Így készíts gyümölcskompótot!

Gyönyörű szilvák, őszibarackok, almák, körték közül válogathatunk a piacon, épp itt az ideje, hogy ízletes, fűszeres kompótot főzzünk belőlük.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-08-05
0 Kedvelés

Lángos, a nyári kedvenc

Nem telhet el nyár lángos nélkül! A klasszikus sajtos-tejfölös az egyik legkedveltebb strandétel, de itt még nem állunk meg, lássuk mennyiféle lángost süthetünk!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-07-27
0 Kedvelés

Dobd fel a nyárestéket hűsítő italokkal!

Grillezés a kertben vagy egy nagy beszélgetés a teraszon? Bárhogy is döntesz, finom, behűtött italokra biztosan szükséged lesz a tökéletes bulihangulathoz.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!