
Fehércsokoládé puding áfonyával és mandulával



Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
A mandulaforgácsot egy teflon serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, majd hagyjuk kihűlni. Az áfonyát megmossuk. A kihűlt pudingot átkeverjük, majd a pudingot, az áfonyát és a mandulát desszertes poharakba rétegezve, egyenletesen elosztjuk. Tálalásig hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt néhány szem áfonyával díszítjük, és pirított mandulával hintjük.


Fehércsokoládé puding áfonyával és mandulával
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A mandulaforgácsot egy teflon serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, majd hagyjuk kihűlni. Az áfonyát megmossuk. A kihűlt pudingot átkeverjük, majd a pudingot, az áfonyát és a mandulát desszertes poharakba rétegezve, egyenletesen elosztjuk. Tálalásig hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt néhány szem áfonyával díszítjük, és pirított mandulával hintjük.

Legújabb cikkek

Lángos, a nyári kedvenc
Nem telhet el nyár lángos nélkül! A klasszikus sajtos-tejfölös az egyik legkedveltebb strandétel, de itt még nem állunk meg, lássuk mennyiféle lángost süthetünk!


Dobd fel a nyárestéket hűsítő italokkal!
Grillezés a kertben vagy egy nagy beszélgetés a teraszon? Bárhogy is döntesz, finom, behűtött italokra biztosan szükséged lesz a tökéletes bulihangulathoz.


Befőzés fűszeresen – fahéjtól a csilipaprikáig
Nyáron a szezonális gyümölcsök, zöldségek között mindenki megtalálja a kedvenceit, amiket szívesen elrak télire is. Befőzéskor a fűszerekről se feledkezzünk meg!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?